zarszerviz-mosonmagyarovar-zarszerviz-ovar-betores

Így nehezítsd meg a betörők dolgát!

Senki nem szeretne arra hazaérni a munkahelyéről, hogy nap során kipakolta egy betörő az egész lakást. A betörőktől persze nem érdemes egész életünk alatt rettegnünk, ám meg tehetünk néhány fontos dolgot, amellyel még inkább biztonságba érezhetjük magunkat otthonunkban.

Bejárati ajtó vásárlásakor fontos, hogy ne az ajtó külseje, és kinézete alapján hozzuk meg a döntést, hogy végül melyik ajtót fogjuk beszereltetni az otthonunkba. Kinézeténél fontosabb az, hogy mennyire fog megvédeni bennünket a betörőktől, illetve hogy mennyire strapabíró.

A legtöbb betörő egyáltalán nem buta, sőt nagyon jól ismeri az ajtók típusait, és ránézésre meg tudják állapítani azt is, hogy az adott ajtó milyen zárszerkezettel van felszerelve.

Tuti tippek a betörők elriasztásához

Egy tapasztalt betörő mindig akkor támad, amikor senki nem fogja megzavarni. Ez lehet, akkor mikor mi dolgozni vagyunk, esetleg az éj leple alatt, de az is könnyen megeshet, hogy addig végzi el a gaz tettét, amíg mi nyaralni vagyunk.

Általában ugyanis hetekkel a tervezett betörés előtt már szemmel tartja az egész családot, és próbál információkat gyűjteni arról, hogy melyik családtag, mikor hova megy, és várhatóan mikor fog majd hazaérni nap végén.

Fontos tudni, hogy minél nehezebb falatnak gondolja a betörő a bejárati ajtónkat, annál nagyobb eséllyel fog inkább új célpont után nézni, és ha a szomszédnak egy egyszerűbb, gyengébb bejárati ajtaja van, akkor nagy valószínűséggel a mi lakásunk helyett inkább az övét fogja kifosztani.

ajtónyitás, ajtónyitás Mosonmagyaróvár, zárszerviz, zárszerviz Mosonmagyaróvár, zárszervíz, zárszervíz Mosonmagyaróvár, zárszerviz Óvár

Sokan ismerik a hevederzárakat, amelyek a legtöbb betörőnek azonnal megálljt tudnak parancsolni. Emellett azonban fontos hogy a zárbetét, és a zárszerkezet is jó minőséggel rendelkezzen.

Sokkal tovább tart, sőt lehet, hogy több emberes feladat egy olyan lakásba bejutni, amely ajtajának zárszerkezetének nyelve a falba, vagy esetleg a falra rögzített ellendarabba záródnak.

Bejárati ajtónkkal kapcsolatban mindenképpen fontos, hogy az egységességre tudjunk törekedni. Tehát egyáltalán nem elég a jó minőségű hevederzár felszereltetése, ha eközben az ajtó régi, ócska, a zárbetét pedig silány minőségű.